Kattefoder

Billigt kattefoder? Find det online

Billigt kattefoder? Find det online

Hvis du har behov for større mængder foder til dine katte – for eksempel i forbindelse med dyrehospital, internat, pension eller avl – er det en god idé at købe foderet via en grossist frem for at købe det i detail handelen. Kattefoder holder ikke nødvendigvis en lavere kvalitet blot fordi du køber det i større mængder. Du får det blot til en væsentligt lavere pris hos en engros handel, end hvis du vælger at henlægge dine indkøb til et supermarked eller til en dyrehandel.

Hvor finder jeg kattefoder til engros priser?

Hos Kolind Foder Engros finder du foder til mindre kæledyr og familiedyr så som katte, hunde, fugle og gnavere. Samtlige mærker er godkendte og holder en høj ernæringsmæssig standard. Inden for kattefoder finder du blandt andet foder af mærkerne Go Care og Essential. Begge brands udmærker sig ved at være fremstillet af velanset producenter. Desuden findes kattefoder fra såvel Go Care som Essential i varianter, som matcher kattens alder, race, aktivitets niveau og generelle helbreds tilstand.

Go Care kattefoder fra Kolind Foder Engros

Samtlige Go Care produkter opfylder alle krav om et afbalanceret og vel sammensat fuldfoder til katte. Din kat får et produkt med et højt niveau af naturligt animalsk protein, hvilket falder naturligt for katten at benytte som sin primære kilde til energi og næring. Katte elsker den gode smag af kød, idet de er kødædere – og selv om katte måske er mere kræsne end eksempelvis hunde, vil langt de fleste katte være vilde med det lækre foder fra Go Care. Foder fra Go Care er ikke tilsat kunstige farve eller smags stoffer – såvel farve som smag i Go Cares produkter stammer udelukkende fra de gode råvarer.

Du kan finde billigt kattefoder i Djursland fra Essential og Go Care hos Kolind Foder Engros – læs mere på kolind.foderengros.dk