dyrlæge

Find en kompetent dyrlæge i dit lokalområde

Find en kompetent dyrlæge i dit lokalområde

Når familiens kæledyr bliver ramt af sygdom eller kommer til skade, er det vigtigt, at I har kontakt til en god dyrlæge. Det er en god idé at vælge en dyrlæge eller dyreklinik tæt på bopælen. På den måde skåner I dyret for en lang og stressende køretur, hvis et dyrlægebesøg er en nødvendighed.

Hvor kan jeg finde en god dyrlæge i Grindsted?

Er I bosiddende i Grindsted, Varde, Billund eller nærmeste omegn kan I med fordel vælge Grindsted Dyreklinik. Grindsted Dyreklinik er en veldrevet og velrenommeret dyreklinik med base på Trehøjevej i Grindsted. Herfra driver de dygtige dyrlæger, veterinær sygeplejersker og klinik assistenter den veludrustede og moderne dyreklinik til glæde og gavn for områdets mange familiedyr.

I klinikken tilbydes alle former for udredning og behandling samt dyrenes årlige sundheds tjek og vaccinationer. Det anbefales at du så snart du anskaffer et nyt kæledyr til familien besøger Grindsted Dyreklinik og får dyret registreret samt vejet og tjekket. Din dyrlæge vil kunne hjælpe dig med alle mindre dyr, for eksempel hunde, katte, marsvin og kaniner.

Du vil hos Grindsted Dyreklinik kunne få gode råd og vejledning omkring dyrets pleje og fodring. Og med et årligt sundheds tjek vil dyrlægen kunne følge op på dyrets generelle helbred og foderstand.

Andre services hos Grindsted Dyreklinik

Da Grindsted Dyreklinik er en moderne og tidssvarende dyreklinik vil dit dyr også kunne modtage behandling og diagnosticering ved hjælp af røntgen, laser, ultralyd og anden teknologi. Grindsted Dyreklinik er en del af et vagtsamarbejde hvilket sikrer at du til hver en tid kan få kompetent dyrlæge hjælp til dit syge dyr uanset tidspunktet på dagen. Der ud over er Grindsted Dyreklinik en del af VetFamily – et netværk af dygtige dyrlæger, som altid kan trække på hinandens ekspertise og særlige specialviden.

Du kan læse mere, og kontakte Grindsted Dyreklinik direkte, via hjemmesiden grindsteddyreklinik.dk