dyrlæge

Her finder du byens foretrukne dyreklinik i København

Her finder du byens foretrukne dyreklinik i København

Har du enten en hund eller kat, er det oftest et medlem af familien. Et kæledyr i dag er næsten på ligefod med resten af familien, hvorfor den har sin prioritet og vigtighed i familien. Det er derfor også vigtigt at overveje, hvordan ens hund eller kats helbred er, hvad de får at spise samt, hvor ofte de får motion og bliver stimuleret. Alt dette kan påvirke hundens eller kattens levetid, ligesom det også påvirker menneskers livskvalitet og levetid. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du har hund eller kat?

Din hun kan i bund og grund virke sund og rask, selvom den måske har taget på i juletiden eller har nogle gener du ikke mærker til. Det er derfor vigtigt at løbende få foretaget et sundhedstjek af din hund eller kat, så du er sikker på at alt er som det skal være. Har du evt. mistanke om at der er noget som det ikke bør være, bør du straks opsøge en dyrlæge. Det kan være alt lige fra nye vaner, en fedtknude eller anden knop du kan mærke sidder inde i hunden. Her kan dyrlægen foretage et tjek, hvor man både kan mærke efter eller få taget nogle røntgenbilleder af huden. En dyrlæge er også i stand til at kunne give din hund en kompetent tandplejning, så tænderne og tandkødet er sundt. Det er vigtigt, da der kan opstå alvorlige sygdomme, hvis din hund ikke har sunde og raske tænder eller tandkød.

Vælg den rette dyreklinik

Når du skal vælge en dyreklinik til dit kæledyr, er det vigtigt at undersøge markedet. Der er efterhånden flere dyreklinikker i de enkelte byer. Dermed er du sikker på, hvad du går ind til og ved hvad du kan forvente. En god indikation er at kigge på de ratings og kundeanmeldelser der måtte være at finde på den enkelte dyreklinik. Vi har her fundet en meget populære og anerkendt dyreklinik i København