dyrlæge

Oplev den bedste klinik for dit kæledyr

Oplev den bedste klinik for dit kæledyr

Få dit kæledyr sund og rask igen

Engang var det at have et dyr i husstanden en praktisk foranstaltning. Katten kunne jage mus, og schæferhunden kunne holde indbrudstyve på afstand. Sådan er det ikke længere. For de fleste er kæledyret blevet en integreret del af familien. Derfor skaber det også stor sorg, når for eksempel hunden eller katten pludselig fejler noget meget alvorligt. Er du bosat i hovedstaden, er det derfor vigtigt, at du hurtigst muligt finder dig en dyreklinik i København, hvor der er en dyrlæge, som du kan have fuldstændig tillid til. Et menneske du ved vil gøre alt, hvad der overhovedet er muligt for at dit kæledyr bliver sund og rask hurtigst muligt. Sådanne dyrlæger finder du hos ​​​Fasanvejens Dyreklinik i Valby.

Mød de rette kompetencer

Dit kæledyr kan, ligesom os mennesker, både blive ramt af sygdom eller komme ud for en ulykke. Derfor tilbyder Fasanvejens Dyreklinik dit kæledyr at komme i de allerbedste hænder. Her bliver dit dyr mødt af både dyrlæger, veterinærsygeplejersker eller en klinikassistent. Dette store udvalg af eksperter betyder, at Fasanvejens Dyreklinik har alle de kompetencer, der skal til, for at din hund igen logrer med halen eller din kat begynder at spinde lystigt. Så uanset om dit kæledyr skal i kræftbehandling, eller der er tale om en øjensygdom, så ved du, at dit kæreste eje kommer i gode, professionelle hænder hos Fasanvejens Dyreklinik.

Stor succes med laserbehandling

Som noget nyt er Fasanvejens Dyreklinik begyndt at benytte laserbehandling til at behandle dit kæledyr. Denne behandling kan blandt andet lindre smerter, reducere slikkesår og øge helingsprocessen ved betændte sår. Laserbehandlingen har skabt glæde og begejstring hos mange kæledyr og deres ejere på Frederiksberg og i resten af Storkøbenhavn. Folk kommer gerne langvejs fra, for at lade Fasanvejens Dyreklinik udføre den bedste behandling på markedet. Her er der nemlig kun ansat dygtige folk, som elsker dyr helt ind i hjertet.