hundebur

Træn din hvalp med et hundebur

Træn din hvalp med et hundebur

editorial

Når din hvalp sover i hundeburet, kan du stille det ved siden af ​​din seng, så sover hunden der. Hvis han vågner og vil ud, klæder du dig hurtigt på, og tager du hvalpen ud af hundeburet og tager ham med uden for, når han har tisset og pøllet, kan du tage ham med ind igen og sove videre. Det lyder da meget nemt.

Du kan trygt sætte din hvalp i hundebur

Der er altid tidspunkter, hvor du ikke kan holde øje med din hvalp. Uanset om du hjælper dit barn med lektier, laver mad eller støvsuger hundehår op, er der altid øjeblikke, hvor det hundeburet er til stor nytte, og hvor du kan få hvalpen af ​​vejen.

Han kan slappe af i hundeburet, du kan gøre dine ting uden konstant at blive forstyrret og din hvalp lærer, at den nogle gange skal tage en pause.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal låse din hvalp inde i hundeburet i timevis. Det meste af tiden vil kassedøren være åben, og din hvalp kan trække sig tilbage eller forlade kassen, som den vil. Døren lukker kun i ny og næ, når hunden eller du har brug for en pause. Dette er også en god måde at berolige hvalpe på, som ellers konstant er i bevægelse.

Hundeburet skal IKKE bruges til at låse hvalpen inde i timevis. 

image

Din hvalp har et sikkert tilflugtssted

Du vil opdage, at din hvalp ofte vil gå i kassen, når den vil hvile sig. Børn og besøgende er strengt forbudt, når hunden er i sin hundekasse. Din hvalp lærer dette meget hurtigt og vil bruge hundeburet, når den vil være alene.

Du kan give din hund optimal sikkerhed i bilen

Der er ingen sikrere måde at transportere på end hundeburet. Selvom du sikrer din hvalp med en hundesele, kan den komme til skade, hvis du skal bremse hårdt. Han kan ikke flyve rundt i buret og er dermed beskyttet mod skader.

Synes du at et hundebur lyder som en løsning for dig, så besøg https://www.billige-hundebur.com/